M3C Geveladvies

De toepasbaarheid en het gebruik van metalen gevelsystemen wordt steeds groter. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Gecoat staal is zeer duurzaam en heeft een groot bereik in kleur- en coatingsmogelijkheden. Combinaties van kleuren geven ontwerpers de mogelijkheid om veel met metaal te werken. Metaal wordt tegenwoordig, naast industriële en agrarische gebouwen, ook in de woningbouw meer toegepast in combinatie met traditionele bouwmaterialen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De meest gebruikte metalen gevelsystemen zijn binnendoos constructies en sandwichpanelen. Binnendoos constructies bieden bij gevelbouw meerdere mogelijkheden. Hierbij zijn isolatie en winddichtheid, geluidsabsorptie en -geluidsweerstand eenvoudig goed te combineren. M3C geeft geveladvies, in alle sectoren. Over het gebruik van metalen gevels en de juiste wijze van uitvoering van ontwerpen. Op bouwplaatsen worden hierop ook controles gedaan. Daarnaast adviseert M3C over het onderhoud van panden.

M3C is vooruitstrevend in geveladvies en gaat graag met u de uitdaging aan. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Met het renoveren van uw gevel kunt u de uitstraling van uw pand helemaal veranderen. Compleet nieuwe aanzichten kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast kunt u in combinatie met een isolatieplan de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van uw bedrijfspand flink verbeteren. Dit verneemt u in uw energieverbruik en uiteindelijk in de verlaging van uw energiekosten.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

T 0031-(0)591 - 573619
M 0031-(0)6 - 22978655
info@m3c.nl

Adres: 
Brinkstraat 5a
7852 TC Wezup

KVK nummer: 54809185.