M3C, constructeurs in metalen dak- en geveltechniek

Wij zijn dagelijks betrokken bij bouwtrajecten waarbij een metalen dak- en gevelconstructie worden toegepast. De daken en gevels wordt berekend op basis van gewenste uitgangspunten zoals zijn opgesteld door de hoofd constructeur.
 
Hierbij toetsen wij voor het dak in hoofdzaak de sterkte van de dakplaten, maar u kunt ook bij ons terecht voor de bevestiging van de dakplaten, kipsteun- en/of schijfberekeningen.

In veel gevallen worden ook dak openingen toegepast. Wij kunnen veel gebruikte koudgevormde constructies ontwerpen en berekenen om deze openingen constructief veilig te laten functioneren. Ook standaard dakopstanden kunnen wij zowel ondersteund als vrij dragend toetsen.

Voor de gevel zijn het dikwijls metalen sandwichpanelen of binnendoos constructies. In samenwerking met gevelbouwers en producenten berekenen wij het toepassingsbereik en bevestiging van de verschillende constructies.

De diversiteit van producten is groot, veel groter dan bij dakconstructies. Naast de eurocode gelden ook productnormeringen, vooral bij sandwichpanelen en heeft temperatuur en wind hierbij een grote invloed op het toepassingsbereik.

Wij streven in ons advies naar een veilige en duurzame constructie. Kortom, een volledig programma van diensten om u vakkundig bij te staan.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

T 0031-(0)591 - 573619
M 0031-(0)6 - 22978655
info@m3c.nl

Adres: 
Brinkstraat 5a
7852 TC Wezup

KVK nummer: 54809185.